Mediebyrået Hensikt ble startet opp i Oslo i 2016. I dag har byrået utviklet seg til å ha kontorer i Bodø, Tromsø, Trondheim, Bergen, Drammen og Hallingdal, i tillegg til kontorene på Karl Johans Gate i hovedstaden.

- Det er en veldig spennende tid i Hensikt. Vi er midt i et taktskifte hvor vi går fra å være en oppstartsbedrift til å bli et etablert mediebyrå. Vi har hatt noen solide år med vekst, men etterspørselen etter våre tjenester fortsetter å øke fra eksisterende og nye kunder, som gjør at vi ser nødt til å trappe opp staben ytterligere, sier byråleder Sigurd Bakke Amundsen.

Som en del av den ytterligere satsingen har byrået nå hentet ni talenter til de forskjellige kontorene.

- Det er unikt å kunne levere fullverdig mediebyråtjenester til bedrifter i vårt langstrakte land med en lokal tilnærming. Våre lokale kontorer kjenner kulturen og fagmiljøene de er en del av, og kan på denne måten gi enda bedre og mer tilpasset råd til lokale kunder. Det å kunne tilby lokal tilpasset rådgivning er kun mulig på grunn av sentraliseringen vi har gjort av spesialiserte fagmiljøer, sier Amundsen.

- Vi er i en investeringsfase, hvor fokuset ligger på de ansatte. Vi lanserte nylig en ny visuell profil som understreker hvor viktige våre ansatte er, hvordan de ulike bakgrunnene og ekspertisene samles i en enhet for en større, mer helhetlig og tydelig hensikt, legger Amundsen til.

På bildet øverst kan du se fra venstre bak: Sindre Særsten (rådgiver i Bergen), Christian Rogde (konsulent i Drammen), Karianne Kaneborg (rådgiver i Trondheim), Mina Dehghan (digitalmarkedsfører i Drammen), Sigurd Bakke Amundsen (byråleder) Marthe Kværner (Ad operations manager i Oslo), Elianne Kristiansen (digital markedsfører i Drammen), Karen Emilie Wiker (Ad operations manager i Oslo), Espen Prasanna Udayakumar (digital markedsfører i Drammen).