Johannes Utvåg skal ifølge en melding fra Nordea jobbe både med intern og ekstern kommunikasjon i banken. 

- Nordea er landets neste største bank, og den desidert største i Norden. Dette er en spennende mulighet for å få jobbe bredt både med næringslivet og i en bank som hjelper folk å realisere drømmene sine. Jeg gleder meg stort til dette, sier Utvåg.

Utvåg har tidligere jobbet som politisk rådgiver for daværende forsvarsminister Frank Bakke-Jensen

Han har bakgrunn fra  fra Harstad, og har erfaring fra kommune- og fylkespolitikken i Harstad og Troms.

I tillegg har Utvåg studert ledelse, innovasjon og marked ved Universitetet i Tromsø og vært styreleder i Norges arktiske studentsamskipnad. 

- Vi er svært fornøyde med å ha kapret et talent som Johannes, som er godt kjent med dynamikken i offentlig rom, og som har bred kompetanse på plass, selv om han bare er i startfasen på yrkeslivet, sier kommunikasjonsdirektør i Nordea, Christian Steffensen.