Produksjonsselskapet Motion Blur, som lager både reklame, filmer og TV-serier, varsler flere endringer i produksjonsteamet. Espen Horn har gitt rollen som dagolig leder videre til Helene Preus, som har vært i selskapet i snart 17 år. Horn, som også er partner i selskapet, skal fremover bruke mer tid på produksjonssiden ifølge en pressemelding.

Samtidig henter Motion Blur inn ytterligere en produsent i form av Ivan Jamne.

- Med utvidelser i registallen, som med talentene Thomas Hilland, Emilie Beck, Petter Holmsen, Jarand Herdal og Alexander Zwart og en betydelig økning i produksjonsmengde, har vi sett et behov for å få inn en erfaren og dyktig produsent til. Ivan Jamne, treffer på akkurat det vi trenger, og vi er strålende fornøyde med å ha han med på laget, sier Nina Lorentzen, som har gått inn i rollen some eksekutiv produsent på reklame i Motion Blur.

Jamne har tidligere jobbet med internasjonale reklameproduksjoner i Bangkok, som eksekutiv produsent i Clockwork, og kommer sist fra Pravda. 

- Jeg syns det er veldig spennende å danne team med Nina Lorentzen og Helene Preus i Motion Blur. Det var selvsagt vemodig å forlate Pravda og alle de fantastiske menneskene der, men jeg var veldig trygg på at dette var riktig valg for meg etter lange samtaler med Nina og Helene. Nå er vi godt i gang, jeg trives veldig godt og er stolt av å representere Motion Blur, deler Jamne.