- Vi har en lang tradisjon for å ansette unge talenter hos oss og denne gangen henter vi et meget dyktig team som har kommet imponerende langt på sin korte fartstid i bransjen, sier Kjetill Nybø, kreativ leder i Kitchen i en melding. 

Reklamebyrået henter talentene Per Berge Moe og Torbjørn Havn. Duoen har vunnet priser som Gullblyanten, Gulltaggen og andre internasjonale konkurranser, til tross for at de ikke har vært et team lenge. Nå ser de frem til å starte i Publicis Kitchen.

- Det skjer spennende ting skjer i Publicis Kitchen. Vi har hatt inntrykk av at Publicis satser skikkelig, og det gjør jo vi og, så det passet bra. For oss var det viktig å komme til et sted som tenker helhetlig rundt hele kommunikasjonsløpet fra reklame til media til PR, eller Power Of One som vi sier i Publicis, sier Berge Moe og Havn.

I tillegg til det norske fagmiljøet, så ser de frem til å samarbeide med tre svenske idoler.

- Det er ikke bare det norske fagmiljøet som fristet, men også å få jobbe i et nordisk samarbeid med tre svenske forbilder i Ted Mellström, Joakim Labraaten og Jerker Fagerström. Vi håper også å å få muligheten til å jobbe på noen utenlandske briefer enda lengre ute i det store vide publicis-universet. Det kjekkeste nå er å kunne sende mail til folk vi allerede leser om og ser opp til, som tilfeldigvis er i Publicis, og få svar, sier duoen.