Johan Kaos har vært involvert i Go Electra i lengre tid allerede. Først var han kunde av etterarbeidsavdelingen, og fra 2019 som regissør. De siste årene har han sammen med produsent Stine Hope bygget opp en reklameavdeling med fire regissører.

Kaos blir kreativ leder etter Håvard Arnstad, som selv fortsetter i rollen som rådgiver og daglig leder.

- Johan har en kreativ kraft og en faglig styrke som vi er svært glade for å ha på laget vårt. Dette vil gi stor verdi for oss som jobber i Go Electra - og alle kundene våre, sier Arnstad og fortsetter:

- Vi så tidlig at Johan er en type som har det lille ekstra, og vi er veldig glade for at han nå er med som en del av grunnfjellet i selskapet, sier han.

Johan Kaos har bakgrunn som regissør, produsent, barnebokforfatter og filmviter.

- Go Electra er en kjempefin familie med utrolig dyktige folk. Siden vi har både produksjon og postproduksjon under samme tak, er dette et supert sted for å utvikle talenter, lage gode produksjoner og skape gode prosesser. Da jeg var kunde her tenkte jeg at jeg hadde funnet en slags hemmelig perle i bransjen. Jeg er kjempeglad og stolt over at jeg nå får lov til å ta over det kreative rattet og bidra til at våre leveranser når stadig nye høyder, sier Kaos.

Go Electra har i dag 18 ansatte og består av de tre avdelingene reklamefilm, merkevarefilm og postproduksjon.