Flytoget Media kjører på videre. De får med seg Alexander Orning på laget som key account manager.

- Flytoget fikk mange kvalifiserte og gode søkere fra bransjen, men etter runder med ulike kandidater, så utmerket Alexander seg på innsikt og forståelse som er viktig for oss i Flytoget, sier leder i Flytoget Media, Ingar Jorunnsøn.

Orning tar med seg erfaring på feltet ettersom han tidligere har jobbet mange år som KAM i Clear Channel Airport. Han har det siste halvannet året jobbet som KAM i Posten Bring, men vender nå tilbake til flyplassen og tar plass på Flytoget Media.

- Jeg gleder meg helt enormt til å ta fatt på denne utfordringen. Flytoget er en av Norges sterkeste merkevarer. Flytoget setter kunde opplevelse og kvalitet særdeles høyt, sier Orning og fortsetter:

- I tillegg utfordrer de et duopol i utendørs, noe jeg syntes er utrolig spennende og utfordrende å få være med å bygge videre på. Flytoget er i medvind, og har en klar ambisjon om videre vekst, sier Orning.