GlobalConnect Norge har ansatt Christian Kamhaug som selskapets nye markeds - og kommunikasjonssjef for den norske virksomheten. Kamhaug tiltrer i mai og kommer fra en stilling i kommunikasjonsavdelingen i ingeniørselskapet Norconsult.

- Det er alltid gøy å være med å skape noe nytt. GlobalConnect er en relativt ny merkevare i Norge, og vi har et behov for å øke vår synlighet. Denne utfordringen, sammen med muligheten til å bygge et eget team, var en sjanse jeg bare ikke kunne si nei til, sier Christian Kamhaug, påtroppende markeds- og kommunikasjonssjef i GlobalConnect Norge.

Han har tidligere erfaring som blant annet nordisk kommunikasjonssjef i Elkjøp og sosiale medier-sjef i SAS. Han er også kjent som mannen bak bloggen «Enkeltspent» om klassisk herrestil, og sier til Kampanje at han nå «bytter bomulls- og kashmirfiber mot lynrask fiber og digital infrastruktur.»

Les også: «Moteblogger» slutter i inkassobransjen - begynner i Elkjøp

Sammen med Stine Trulsen vil Kamhaug utgjøre GlobalConnects norske markeds- og kommunikasjonsavdeling. Han sier planen er å vokse ytterligere.

- I tett dialog med våre skandinaviske kolleger skal vi bygge en merkevare som er relativt ny og ukjent i det norske markedet, sier Kamhaug.

GlobalConnect er en av de ledende leverandørene av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. Selskapet eier og drifter sitt eget landsdekkende fibernett i Norge, og har nylig signert store kunder som Power, Norges Bank og Vita. GlobalConnect eies av det svenske oppkjøpsfondet EQT og har en tydelig vekststrategi i Norden.

- Med vårt landsdekkende fibernett er GlobalConnect den fremste utfordreren i bredbåndsmarkedet og har en sterk vekstambisjon. Vi er utrolige glade for å få Christian om bord slik at vi kan jobbe målrettet fremover. Vi søker alltid etter talenter til laget vårt, og vi gleder oss til fremtiden, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.