ABC Startsiden styrker salgsteamet og har signert P4-veteranen Liv Inger Antonsen (48). Dermed skifter hun over til de digitale kanalene etter ni år i radio. Salgssjef Jan Fredrik Pedersen i ABC Startsiden er meget fornøyd med å ha fått Antonsen med på laget.

- Liv Inger har lang erfaring som medieselger og er kjent for å ha et ekstraordinært godt forhold til sine kunder. Hun vil helt sikkert bidra mye i vår salgsavdeling med sin høye kompetanse og fantastiske gode humør. Vi gleder oss til å få henne inn i den digitale delen av mediemarkedet og inn i vår sterke avdelingskultur, sier Pedersen.

ABC Startsiden har gjennom mange år hatt posisjon som en digital publisist i den norske medieverden både som nettportal, nettavis og som eier og driftsansvarlige av flere communities og grupper i sosiale kanaler.

- Etter mange år i mediebransjen, og sist ni fine år i P4, ønsket jeg meg videre til digitale medier. ABC Startsiden er i vekst, prioriterer viktige satsningsområder, og har ikke minst et stort og spennende mulighetsrom for annonsørene. Jeg gleder meg stort til å jobbe tett på kundene, byråer og sammen med de dyktige folkene i Startsiden skape effekt og gode kundeopplevelser for annonsørene, sier Liv Inger Antonsen.