Byrålederen i Schjærvens mediebyrå Re:Media, Marius Damsleth, sier byrået er «i godtbdriv i 2021 med flere store annonsører på vei inn».  Nå ansetter byrået fem nye personer som alle er i gang i januar i år. Damsleth sier at det etter en periode «med vekst og bredding av oppdragene» så var tiden inne for å styrke Re:Media  ytterligere.

De nye ansatte heter Christel Dahl Mysliwski, Jørgen Røgeberg, Josephine Schøyen, Anne Midttun og Hanne Seljelid Svartveit. Mysliwski og Røgeberg er begge rådgivere og fra henholdsvis Denstu og Group M.

- Christel går inn i rollen som strategisk rådgiver med kundeansvar, mens Jørgen vil i tillegg styrke teamet på video og audio. Som et ledd i å ytterligere skape effekt i skjæringspunktet mellom media og kreativitet, har Re:Media også ansatt to nye prosjektledere i Josephine og Anne som skal sikre at vi får fremdrift og kontroll i byråets hybride leveranser. Dette er en svært viktig del av vår strategi, og vi ser et stort potensiale for vekst på integrert media- og reklameproduksjon, sier Marius Damsleth, byråleder i Re:Media i en melding. 

Med vekst i media, rådgivning og kreativitet, har byrået også styrket seg innen det administrative. Hanne Seljelid Svartveit vil som finansdirektør overta ansvaret for byråets pengestrømmer. Hun tar med seg solid erfaring fra Dentsu og Egmont.

- Re:Media er inne i en ny fase, og dette er erfarne ressurser som passer inn i våre ambisjoner for året som kommer. Jeg gleder meg spesielt til å se dem i våre nye lokaler så fort restriksjonene oppheves, sier Damsleth.