- Det går bra hos oss i Pol, og vi legger bak oss et år med god utvikling og vekst i oppdragsmengden, både fra eksisterende og fra nye kunder. Vi har fått fornyet tillit fra kunder som vi har jobbet med over tid, og ikke minst har vi kunnet ønske flere nye dyktige kollegaer velkommen,sier Therese Becke, daglig leder i Pol.

Nå har de hentet Karoline Bye Olerud fra Anti som prosjektleder. Hun har tidligere jobbet med annonsører som Coop Mega og TV 2 og har vært innom byråene fra Kitchen og Trigger.

- At vi nå får Karoline med oss på laget er noe vi er veldig glade for. Hun er en av de dyktigste prosjektlederne i bransjen, i tillegg til at hun er utrolig hyggelig, en kombinasjon som passer perfektinn hos oss i Pol, sier Becke.

Olerud begynte i jobben 3. januar og har allerede jobbet med flere av byråets største kunder..

- Det har vært en drøm å få jobbe i Pol siden de startet for åtte år siden, så da de tok kontakt var det ikke tvil om hva som var det riktige valget. Ikke bare får jeg jobbe i et utrolig faglig sterkt og stabilt byrå, men jeg får også jobbe med noen av Norges største merkevarer og ikke minst, med den hyggeligste gjengen i bransjen. Så dette blir helt topp, sier Bye