Tore Løchstøer Hauge er ansatt som senior kommunikatør og innholdsprodusent i Nordea. I tillegg til «Luksusfellen» og «I lomma på Silje», har han de siste årene blant annet skrevet to bøker om økonomi sammen med økonom og «Luksusfellen»-programleder Lene Drange.«Snaponomi – bli supergod på egen økonomi» ble nominert til den prestisjefulle Brageprisen i 2020. Han har i samarbeid med Drange også produsert podcastserien «Pengene».

- Tore er et fyrverkeri av en ansettelse som vi lenge har jobbet for å få på plass. Endelig er han i lomma på Nordea, sier Henrik Arneberg, innholdssjef i Banking Marketing & Communication.

Løchstøer Hauger forteller at det er flere grunner til at han ønsket å gå til Nordea.

- Jeg opplever at Nordea har startet på en spennende reise som jeg vil være med på. Selv om Nordea er Nordens største bank, er vi fortsatt i utfordrerposisjon i Norge. Det gir mange kreative muligheter, sier han.

Sjef for Banking Marketing & Communication, Cecilie Svegaarden Thune, er også fornøyd med nyansettelsen. 

- Tore har en unik bakgrunn som vi kommer til å nyte godt av i teamet. Hans store styrke er evnen til å kommunisere kommersielt og komplekst innhold inn mot ulike målgrupper gjennom engasjerende historiefortelling. Ikke minst ser vi på det som en stor fordel at han har forkjærlighet for å formidle økonomi på en lett og måte som skaper interesse og engasjement.