Seniorkreatørene Ane Lynau og Kristina Schaathun-Våreid tar steget fra Oculos til Hyper, som begge er en del av Aller-eide Ahead-gruppen.

- Vi er veldig glade for å få med oss to så erfarne og dyktige seniorkreatører på laget. Ane Lynau og Kristina Schaathun-Våreid har med seg idékraft og strategisk merkevarekompetanse, og har allerede bidratt til at vi har vunnet spennende oppdrag og pitcher for Lyse Energi, Caverion, Ecura Care, Håndverksgruppen og Byrådslederens kontor. I tillegg har de jobbet på oppdrag for Telenor, Elkjøp og Aller, sier Johanna Nordberg Aas, som er leder for konseptavdelingen i Hyper.

Ane Lynau og Kristina Schaathun-Våreid har stor tro på den nye strategien til Hyper, som nylig kvittet seg med Redink-vedhenget i selskapsnavnet.

-  I Hyper tror alle på den gode ideen, det gjør at vi sammen skaper en helhet som virker, og det er inspirerende. Merkevarebygging fungerer best når reklame og innhold spiller på lag. Med den nye strategien har Hyper lagt ut på en veldig spennende reise, som det er gøy å være med på fra starten av, sier Ane Lynau. 

– Det er inspirerende å komme til et sted hvor det er flinke og superhyggelige mennesker. Hypergjengen har tatt oss godt imot fra dag én, sier Kristina Schaathun-Våreid.

Les mer: Hyper vraker Redink-navnet: - Skal utfordre de kjente byrånettverkene