Aftenposten har 200.000 papirabonnenter og omsetter papirprodukter for 1 milliard kroner. Avisens portefølje inkluderer landets største nyhetsprodukter på papir i form av Aftenposten, A-magasinet, Aftenposten Junior og en variert magasinportefølje.

Sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, forteller at ny teknologi er med på å gjøre veg for papiraviser.

- Ny teknologi skaper nye muligheter også på papir, og vi skal sikre høy kvalitet på papirproduktene våre i lang tid, sier Eilertsen og fortsetter:

- For noen år siden var offentligheten preget av stemmer som dømte papir nord og ned, men vi har ikke sett den entydige utviklingen de dystre spådommene bygget på. Ny teknologi innen trykk og avisproduksjon skaper muligheter, og de vil vi utnytte. Vi har en solid gruppe lesere som ønsker å lese og betale for kvalitetsinnhold på papir, sier Eilertsen.

Aftenposten samler nå produksjonen og utviklingen av papirproduktene under én leder for å få mer kraft i utviklingen. Fra februar er det Audun Solberg som trer inn i den rollen.

- Jeg er svært glad for at Aftenposten får en så erfaren, dyktig og trivelig avismann til å lede dette arbeidet hos oss, sier Eilertsen.

Solberg har lang erfaring fra produksjonsmiljøet i VG. Han har de siste årene vært redaktør for print og direktør for avissalg i VG og har en bakgrunn som inkluderer rollene vaktsjef og desksjef i VG. Han har de siste årene hatt ansvar for avissalg og er vant til å utforske kommersielle muligheter for papirprodukter.- I tillegg til å være en viktig kilde til nyheter og innsikt for svært mange mennesker, er Aftenpostens papirprodukter også et fundament for utvikling og innovasjon digitalt. Mulighetene er mange, og jeg gleder meg til å gi mitt bidrag til at Aftenposten fortsatt skal levere aviser og magasiner av svært høy kvalitet. Jeg er imponert over alt Aftenposten har fått til de siste årene og ser frem til å bli en del av teamet, sier Solberg.