Vilde Løvaas Jensen blir ny prosjektleder i reklamebyrået We Are Live (WAL). 

- Det er veldig hyggelig å kunne fortelle at Vilde har begynt som prosjektleder i WAL. Vi hadde en omfattende prosess og hun hadde de kvalifikasjonene vi var på jakt etter: litt rar, litt sta, sosial, smart og med et sterkt strukturgen, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

Hun kommer fra jobben som prosjektleder i reklamebyrået Per Høj.

- Da Herman kontaktet meg var jeg først litt skeptisk til å flytte på meg. Men da vi fikk snakket litt mer så ble jeg stadig mer overbevist at dette var riktig for meg. Kjemien stemte, og vi er også overraskende like på veldig mye: kvalifikasjonene Herman nevner innledningsvis kunne like gjerne vært om ham. I alle fall de to første, sier Løvaas Jensen.

Løvaas Jensen er allerede i gang som prosjektleder for dagligvarekjeden Extra. 

- Det har vært veldig god start, med morsomme og krevende dager. Akkurat som det skal være. Nå krysser jeg fingrene for at alle kan være på kontoret igjen fra midten av januar, for WAL-gjengen er en skikkelig fin gjeng!