Grunnet smittesituasjonen, nasjonale regler og helsemyndighetenes anbefalinger, har NHO besluttet å utsette Årskonferansen til 12. mai

- Årskonferansen er utsatt, men på ingen måte avlyst. Vi gleder oss til å fylle Oslo Spektrum med gjester, men det blir ikke allerede 6. januar som opprinnelig planlagt, sier Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør i NHO.

Ambisjonen for «Årskonferansen 2022» er fortsatt å samle 1300 gjester i Oslo Spektrum, og samtidig arrangere en digital konferanse for alle NHOs medlemmer. De som allerede er påmeldt vil beholde sin plass på ny dato. Kampanje har tidligere om hvordan eventbyrået All-In er hyret på for å planlegge og arrangere konferansen.

- Vi er veldig glade for at NHO falt ned på å utsette Årskonferansen i sin helhet, og ikke avlyse. Med den ekstra forberedelsestiden vi får nå, blir det i alle fall tidenes beste årskonferanse, sier Jan Fredrik Karlsen, daglig leder i Årskonferansens eventbyrå All-In

NHO slipper også årets konferansier som blir Sofie Høgestøl. Professoren som ble et kjent fjes for allmennheten under USA-valget skal lede konferansen som har temaet «Morgendagens arbeidsliv.»

- Det er nettopp kombinasjonen av Årskonferansen som møteplass og en proff digital produksjon som når bredt ut, vi tror vil være morgendagens konferanse, sier Markovski.