Eva Engeset begynner som ny rådgiver i Hodejegerne. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale, en internasjonal arkitekturfestival og arena for utforskning, utvikling og formidling av arkitektur og byutvikling. Før det var Engeset kommunikasjonsrådgiver i Nasjonalmuseet,

- Etter mange år som kommunikasjonsrådgiver ute i praksisfeltet, og med en stadig økende interesse for organisasjonsutvikling og verdien av god rekruttering, ser jeg nå veldig frem til å bruke min kompetanse og mine felterfaringer hos Hodejegerne, sier Engeset.

Åsta Braathen, partner og daglig leder i Hodejegerne, er veldig fornøyd med å få Engeset med på laget i Hodejegerne.

- Hodejegerne er i vekst, og vi opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse. Eva kommer til oss med lang erfaring, bredt nettverk, og god innsikt i hva som rører seg både innen kultur og kommunikasjon, bransjer og stillinger vi stadig rekrutterer til. Med det er hun et meget verdifullt tilskudd til teamet i Hodejegerne, sier Braathen.

Ifølge Braathen har rekrutteringsbyrået Hodejegerne opplevd stor vekst innen rekruttering av ledere og fagpersoner innen bransjer som finans, marked og kommunikasjon, kultur, start-ups, stiftelser, og store norske merkevarer.

- Vi ser at bærekraft, grønn vekst og digital kompetanse er spesialområder som blir stadig viktigere for våre oppdragsgivere, forteller Åsta Braathen.

Bytter bransje:

Eva Engeset forlater kommunikasjonsfaget og går til Hodejegerne og rekrutteringsbransjen.