Strategibyrået Willder legger til nesten 20 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen når de ønsker Odd Rune Farsund velkommen. Han kommer sist fra Gjensidige, der han har vært konstituert sjef for innsikt og merkevarestrategi det siste året. De fleste kjenner han nok likevel som tidligere partner i Ernö og senere Atyp.

- Det er store endringer i markedet og mange aktører som jakter på nye og verdifulle posisjoner. Ikke minst har behovet for en bærekraftig omstilling påvirket behovet for å styrke posisjonering- og innovasjonsarbeidet i mange virksomheter. Vi har derfor lenge hatt behov for flere kloke hoder i Willder og er umåtelig fornøyd med at vårt soleklare førstevalg, Odd Rune Farsund valgte Willder, sier daglig leder i Willder, Rachel Øverås.  

Willder ble startet av de tidligere Supertanker-partnerne Rachel Øverås og John Jacobsen i starten av 2020. Egne satsinger utgjør 30 prosent av Willders virksomhet. Farsund har stor tro på prosjektet.

- Jeg mener at Willder har den riktige modellen for å lykkes. Å jobbe mer integrert med merkevare- og forretningsutvikling bidrar til å løfte merkevare- og posisjoneringsarbeidet fra å være en stabsfunksjon, eller et fagområde hos markedsavdelingen, til å bli et forretningskritisk anliggende, slik det bør å må være for selskaper som søker vekst og utvikling, sier han.

- Det er ikke alle strateger som har et hjerte for både analyse og kreativitet. Det fant vi i Odd Rune, og det var ikke mye å lure på for oss. At han også har erfaring med å gründe og drive selskap gir en ekstra verdifull dimensjon. Da er man ikke bare opptatt av å lage flotte powerpoints, men får ekstra tillit fordi man forstår risiko, krav og økonomi på en måte bare ledere og gründere kan, sier medgründer av Willder, John Jacobsen.