Den nye kommunikasjonssjefen for Audi og Skoda i Norge heter Christine Eiken Winther, og tiltrer rollen hos bilimportøren Harald A. Møller AS den 1.februar. Hun kommer fra DNB hvor hun i dag jobber med digitale prosjekter.

- Det er en unik mulighet å kunne bekle en sånn sentral rolle hos den ledende aktøren i det mest offensive bilmarkedet i verden, i en bransje som står midt i omveltende endringer, sier den nye kommunikasjonssjefen.

- Både Audi og Skoda er sterke merkevarer med engasjerte kunder og stor medvind i et marked som nærmer seg 100 prosent elektrisk. Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem, legger hun til.

Siden 2014 har hun hatt ulike roller i DNB, innen forretningsområdet Corporate Banking med innovasjon, teknologi og digitale kanaler. Før hun gikk til DNB jobbet hun i kommunikasjonsbyrået First House.

- Kommunikasjonsfaglig tyngde
Direktør for Skoda Norge i Harald A. Møller AS, Thomas Meiner, beskriver Winther som en erfaren, idérik og «ekstremt kompetent» ressurs som de gleder seg til å få på plass.

- Hun kommer til border med kommunikasjonsfaglig tyngde, og samtidig relevant erfaring fra finans og teknologi som kommer til å tilføre organisasjonen vår stor verdi, sier han.

Også Audi-direktør Elin Sinervo ser frem til å få Winther med på laget.

- Gjennom samtalene våre har hun virkelig imponert oss, og denne rekrutteringen viser at både organisasjonen vår og bransjen vår evner å tiltrekke seg noen av de aller skarpeste hodene innenfor flere fagområder, sier hun.

- Ung, offensiv og særs talentfull
I tillegg til Winther begynner også Alexander Hjermind i Harald A. Møller. Han tiltrer en nyopprettet rolle som kommunikasjonsrådgiver på tvers av merkene hos bilimportøren.

- Alexander er en ung, offensiv og særs talentfull kommunikasjonsressurs, internt rekruttert til stillingen som kommunikasjonsrådgiver etter å ha levert strålende resultater i stillingen han kom fra, forteller Øyvind Rognlien Skovli, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt.

- Med ham og Christine på plass har vi et lag som virkelig kan bidra til å løfte frem kraften i merkevarene våre og det gode arbeidet som gjøres i Møller-systemet, legger han til.

Skovli ble selv rekruttert i høst. Det ble også tidligere statssekretær ved statsministerens kontor Lars Joakim Hanssen. Han inntar rollen som kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Med Winther og Hjermind på plass er kommunikasjonslaget i Harald A. Møller nå komplett.