Helén Skogstad er utdannet journalist og har redaksjonell erfaring fra VGTV, TV 2 og Dagbladet. Hun er også kjent som influencer med egen Youtube-kanal og nesten 50.000 abonnenter. 1. desember starter hun som visuell innholdsprodusent i Nordea.

- Vi hadde mange gode søkere, men valget falt til slutt på Helén. Hun er en talentfull og kreativ innholdsprodusent som trives like godt foran kamera som bak. Som influencer har hun verdifull kompetanse innen merkevarebygging og sosiale medier-strategier. I tillegg er hun en habil tekstforfatter. For oss er denne ansettelsen rett og slett den beste førjulsgaven vi kunne fått, sier Henrik Arneberg, innholdssjef i Banking Marketing & Communication.

Skogstad har allerede produsert innhold for Nordea. Da hun kjøpte sin første leilighet, dokumenterte hun hele prosessen i en Youtube-serie og solgte konseptet til banken.

- Gjennom samarbeidet fikk jeg inntrykk av hvordan det er å jobbe både med og i Nordea. Jeg gleder meg til å jobbe på en arbeidsplass der det er stor takhøyde og et ønske om å tenke nytt og spennende om en bransje som manges nok fortsatt oppfatter som litt tradisjonell, sier hun.

Nordea har som mål å nå yngre målgrupper, forteller Cecilie Svegaarden Thune, leder av Banking Marketing & Communication.

- Med Helén får vi etterlengtet kompetanse på teamet. Hun kommer til å jobbe bredt med profilbygging, kanalstrategier og produksjon, og ikke minst vil hun tilføre verdifulle synspunkter på hvordan vi kan utvikle banken videre –kanskje spesielt mot de yngre målgruppene.