Gambit Hill + Knowltons nyeste tilskudd, Frank Jerry Bjerkeset, har til sammen 15 års erfaring som designer i Unfold Agency, Visma, Oslo Bysykkel og Social Boards. Han har de siste årene jobbet med prosjekter i eget firma.

- Det ble for fristende å jobbe i et større fagmiljø innen kommunikasjon. Gambit har en bredde som få andre matcher. Her kan jeg bruke hele verkøykassa og koble meg på internasjonale prosjekter og kolleger. Jeg digger at det finnes mye rom for kreativ input, enten om det er større strategiprosesser eller ulike former for kampanjer, sier Bjerkeset.

Han går inn i markedsavdelingen til Gambit. Teamleder for markedsavdelingen, Mari Zare, forteller at Bjerkeset allerede har gjort seg bemerket i teamet.

- I et breddebyrå som Gambit HK er god designkompetanse like essensielt som spisse penner. Visuell kommunikasjon løfter og spisser budskap, og er en viktig del av god formidling, sier Zare og fortsetter:

- Derfor er vi spesielt fornøyde med å få Frank med på laget. Han har en nysgjerrighet for faget, og har et unikt kreativt og estetisk blikk som skilte seg ut i mengden. Arbeidet hans løfter designkompetansen vår, og har allerede kommet flere kunder til gode.

Hill+Knowlton har siste årene satset mye på kreativitet og design. Det norske kontoret har status som regional «hub» og leder an den faglige utviklingen sammen med bl.a London, Berlin, New York og Shanghai og São Paulo.

- Med ansettelsen av Frank fortsetter vi å styrke oss på visuell kommunikasjon som er helt sentralt i de fleste leveransene våre. Frank skal også samarbeide med kolleger i Hill+Knowlton-systemet for å støtte den internasjonale satsingen på kreativetet og design, sier avdelingsleder for markedskommunikasjons i Gambit H+K, Marius Myhrvold.

Han forteller at Gambit nå har over 200 kreatører og designere som samarbeider på tvers av landegrenser.

- Norge har en stor rolle i den faglige utviklingen og Frank er viktig her, sier Myhrvold.