Anna Gutto har tilbragt 20 år i USA, først i teaterbransjen i New York, og deretter i filmbransjen. Hun er for tiden aktuell som manusforfatter og regissør for filmen «Paradise Highway» med Juliette Binoche og Morgan Freeman i hovedrollene, og hun har tidligere vunnet flere priser for sine kortfilmer «Mommy Heist» og «A Lucky Man».

Nå vender hun hjem til Norge hvor hun blir en del av regissørstallen til Fantefilm, som i tillegg til å lage storstilte spillefilmer, står bak reklamefilmer for flere av landets største annonsører.

- Jeg gleder meg til å få utvikle meg videre, samt utforske og skape innenfor nye format. Fantefilm er for meg best i klassen, så jeg gleder meg enormt til å ta fatt på arbeidet, sier Gutto i en pressemelding.

- Vi i Fantefilm er veldig glade for at av at Anna har valgt å jobbe med reklamefilm sammen med oss. Gutto kommer inn som et friskt pust, og det spennende å få ta del i hennes erfaringer fra spillefilm i LA, sier produsent i Fantefilm, Hugo Føsker.