Med ansettelsene av Martin Smedsrud Kristensen og Leon Solve Mossin, som byrået selv melder om, forsterker kommunikasjonsbyrået sin kompetanse innenfor politisk rådgivning og klima. Kristensen og Mossing har bakgrunn fra henholdsvis Klima- og miljødepartementet og Stortingsgruppen til Høyre. 

Kristensen har en mastergrad i fornybar energi og hadde ansvaret for biodrivstoff, biogass og bygg i Klima- og miljødepartementet. I departementet jobbet han også med generell klimapolitikk og virkemiddelutforming. 

– Skal man gjøre ord til handling og faktisk levere på klimamål er det viktig å kunne navigere klimapolitiske virkemidler på best mulig måte. Dette er et område som blir mer og mer aktuelt. Det er utrolig spennende å få jobbe med aktører som har høye ambisjoner om å levere på dette fremover, sier Kristensen i en melding. 

Mossing har erfaring fra Stortingsgruppen til Høyre og som nestleder i Unge Høyre. Våren 2021 ble han uteksaminert fra King’s College London med Honours i International Management Bsc med utveksling til Tongji DaXue Shanghai. 

– Det å få jobbe i et stort globalt byrå som BCW gir mange spennende muligheter. Enten kundene befinner seg i Norge eller i utlandet får jeg jobbe med saker hvor det er god bruk for internasjonal kompetanse og velformulerte råd om politikk. Det gir virkelig mersmak å kunne levere på områder jeg brenner for, sier han. 

Administrerende direktør Kristian Sarastuen er klar på at byrået jobber i en tydelig strategisk retning fremover. 

– Vi er ett av verdens største kommunikasjonsbyrå med kontorer i tilnærmet alle land. Sammen med kontoret vårt i Brussel er vi sterkest på bærekraft og ESG. Det er jeg utrolig stolt over. Med Martin og Leon på laget styrker vi denne posisjonen ytterligere. Vi ser at vi beveger oss gradvis fra ren strategisk kommunikasjon og over i forretningsutvikling i tråd med at virksomhetene, som verden for øvrig, ikke bare må snakke om og diskutere utfordringene på klima og miljø, men faktisk også løse disse, sier Sarastuen i pressemeldingen.