Ola Tangen har bakgrunn som social media manager i Mediacom, men har de siste årene jobbet med kommunikasjon i Holmenkollen Skifestival og Oslo brann- og redningsetat.

Nå er han ansatt av reklamebyrået We Are Live (WAL) for å styrke deres satsing på performance.

- Det føles utrolig bra å være på plass i WAL, samt å returnere til byråverdenen, sier han.

- Plattformene som finnes, og hvordan vi som mennesker bruker de endrer seg jo hele tiden. Jeg har virkelig savnet å sitte tett på den utviklingen, i tillegg til det å jobbe dedikert med fagfeltet. Her sitter man jo også tett på det kreative, som igjen gjør at man kan levere et enda bedre produkt til kundene våre, fortsetter han.

Performance er blitt et satsingsområde for WAL, noe som sist kom til syne med nominasjon i Performance Awards for boligprosjektet Fyrstikkbakken 14. 

- Vi er først og fremst et reklamebyrå, men flere og flere kunder ønsker også å kjøre mediekjøp og performance gjennom oss, vi ser nå også at noen kunder kommer til oss kun på grunn av performance-avdelingen vår, og derfor stacker vi opp med nok en performance-stjerne, forteller Hennig Øwre Selvåg, Head of Performance i WAL.