Design- og innholdsbyrået Vild har sikret seg sosiale medier-spesialisten Marthe Sørflaten. Hun kommer fra Kondomeriet hvor hun har hatt ansvaret for sosiale medier og presse de siste årene.

- Etter å ha bygget opp kanalene til Kondomeriet og normalisert sexleketøy i flere år, føltes det veldig riktig å gå videre. Vild er et lite byrå med et stort hjerte for design, innhold og sosiale medier. Midt i blinken for meg, sier Marthe Sørflaten.

Nå får hun også bryne seg på målrettet annonsering på Facebook, som ikke tillater reklame for sexleketøy på plattformen sin.

- Men dette ser jeg på som en styrke. Å jobbe for en merkevare som ikke får lov til å annonsere på flater som Instagram og Facebook, gjør at man hele tiden må tenke nytt og kreativt. Jeg tar med meg denne måten å tenke på videre.

Vild jobber med kunder som Höegh Eiendom, Høyskolen Kristiania, Bull & Co, Olavsfest og Oslo Fushion Festival.

Byråleder Eva Wiken er glad for å få Marthe Sørflaten på laget.

- Mange av våre oppdragsgivere søker en partner på utvikling av strategier, kampanjer og annonser for sosiale medier. Det har derfor vært viktig for å oss å styrke staben ytterligere med en idésterk sosiale medier-spesialist som vet hvordan man benytter kanalenes potensiale på en smart og smakfull måte. Marthes faglige tyngde og entusiasme for det som rører seg i de sosiale kanalene, er noe kundene våre kommer til å nyte godt av.