Aller Media mister Jasmina Lie (35) til konkurrenten Schibsted. I Aller Media jobbet Lie som strategisk konsernkundeansvarlig med ansvar for flere av de største kundene. Nå blir det TV og video i Schibsteds mange nettaviser og nettsider som gjelder i stedet.

- Jeg gleder meg stort over å gå inn i rollen som Schibsted sin nye videospesialist. VGTV har en unik posisjon som Norges største og beste Web-TV-aktør. At jeg nå får være med på reisen videre med å skape og videreutvikle effektfulle videoplasseringer for våre annonsører, er utrolig spennende. Samtidig ser jeg fram til å kunne bidra til å innhente mer kunnskap og innsikt om web-TV-markedet, som er i sterk vekst, sier Lie.

I Aller Media og i bransjen har Lie blant annet markert seg i konkurransen «Norges beste medieselger» som arrangeres av Mediaforum der hun havnet på pallen. I tillegg var Lie også med på å vinne den interne konkurransen «Aller Best» tidligere i år.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått Jasmina med på laget. Som videospesialist har hun en viktig nøkkelrolle i vår salgsorganisasjon, hvor video er et av våre viktigste forretningsområder med sterk vekst. Jasmina har en sterk faglig kompetanse og enormt driv, og er i tillegg utrolig positiv og engasjert, sier Head of Product and Concept i Schibsted Marketing Services, Elnaz Esmailzadeh.

I sin nye rolle får Lie ansvar for kommersialisering og forretningsutvikling av Schibsted sine videoprodukter på alle deres siter, med VGTV i spissen.