Ingvild Telle rykker opp fra stillingen som redaktør i Publicis-gruppens og Kitchens innholdsbyrå Shift til en ny rolle som redaksjonell sjef. Hun er utdannet journalist og har 15 års erfaring fra medie- og byråbransjen, de siste to årene i Publicis.

- Det er fantastisk motiverende og spennende å klatre i et byrå i vekst. For meg betyr det muligheter for å tenke stort og kreativt. Jeg er en person som lett blir gira, og som ser mønstre og muligheter i det etablerte. De egenskapene tror jeg det blir viktig å bruke nå som vi går inn i en slags 2.0 versjon av vår innholdsavdeling, sier Telle i en pressemelding.

Content-sjef i Publicis og leder i Shift, Maria Egeland, forteller at Telle allerede er operativ i sin nye rolle.

- Jeg er veldig glad for at det er nettopp Ingvild som har tatt over den redaksjonelle ledertrøya. Hun har på mange måter gjort lynkarriere hos oss. Ingen som jobber tett med Ingvild kan unngå å merke den naturlige faglige autoriteten hun besitter. I tillegg til bunnsolid erfaring med redaksjonell og kommersiell innholdsproduksjon er hun også en kreativ kraft som evner å inspirere andre. Nå er hun i full gang med å ansette flere journalister og innholdsprodusenter for å etterkomme etterspørselen av våre innholdstjenester, sier Egeland

Den første av dem er Tobias Sandhaug, som kommer rett fra bachelorprogrammet i Tekst og skribent på Westerdals ACT. Han har opparbeidet seg erfaring fra publikasjoner som Universitas og Natt & Dag.

- I Shift lærer jeg fort, og jeg lærer mye. Ikke bare fordi jeg får synke tennene i et stort utvalg av spennende kunder, men også fordi jeg er en del av et team med en utrolig mengde erfaring og kunnskap. Shift opererer i skjæringspunktet mellom innhold og teknologi, og det er et hav av uprøvede muligheter overalt. Jeg håper å kunne tilføre nytenkning og et blikk fremover. Dette er definitivt stedet for flinke folk som vil bli aller best. Jeg har vært her i litt over en måned og kan bare si at jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Sandhaug.