Mediebyrået Mediacom lanserte nylig det kreative byrået Creative Systems. Nå gjør de nye nøkkelansettelser i forbindelse med satsingen.

Les mer: Mediacom lanserer «nytt» byrå - Mads Karlsen skal lede satsingen

De nyansatte er Linda Ege og Linn Hellebust Kristiansen.

Linda Ege kommer fra stillingen som merkevare- og kommunikasjonssjef i Maxbo. Der hadde hun ansvar for merkevarebyggende aktiviteter, søk, sosiale medier og innholdsmarkedsføring.

I Creative Systems skal Ege være innholdsrådgiver og ha ansvar for produkter innen influencer- og innholdsmarkedsføring.

- Linda er en kjemperessurs for oss. Måten hun har bygget opp og ledet arbeidet med innhold i Maxbo, er en kompetanse mange av kundene våre etterspør, og kombinert med hennes skarpe forståelse for hvordan man bygger sterke merkevarer er hun en stjerneansettelse, sier leder for Creative Systems, Mads Karlsen.

Linn Hellebust Kristiansen går inn i rollen som prosjektleder med spesielt ansvar for gjennomføringen av kampanjer innen influencer- og innholdsmarkedsføring. Kristiansen har erfaring fra PHD, Meltwater og nå sist fra Techstep. 

- Med Linn får vi en sterk kompetanse på planlegging og gjennomføring av kampanjer. influensermarkedsføring er nå en viktig del av mange kampanjer, og med sin erfaring fra analyse knyttet til influensere tilfører Linn oss noe helt nytt som vil løfte hvordan vi jobber strategisk på dette området, avslutter Karlsen.