Los & Co ønsker i disse dager Lea Gabrielsen Mesinele og Sindre Løfsgaard velkommen til byråets medieavdeling og Vegard Aspelund til designavdelingen.

Løfsgaard kommer fra jobben som Community Manager & Ad Operations Manager i Azerion. I Los & Co får han en digital rådgiver-rolle.

- Da jeg så utlysningen vekket det umiddelbart en interesse hos meg. Stillingen i seg selv hørtes spennende ut, og etter en liten titt på hvem Los & Co er og hva de leverer var jeg solgt. Jeg trivdes godt i min tidligere stilling, men dette var en sjanse som var for god til å takke nei til, forteller Løfsgaard.

Gabrielsen Mesinele kommer rett fra skolebenken hos Høyskolen Kristiania. I Los & Co er hun ansatt som kampanjeansvarlig.

- Jeg hadde praksisen min her og var i den forbindelse med på et veldig spennende forskningsprosjekt som gjorde at jeg fikk innblikk i hvordan folka her er og hvordan de jobber. Det ga et så bra inntrykk at jeg satt Los & Co øverst på ønskelisten da jeg skulle søke jobber, sier Gabrielsen Mesinele.

Aspelund er det nyeste tilskuddet til designavdelingen og skal bidra på alle typer designoppgaver i byrået. Aspelund kommer tidligere fra Burson Cohn & Wolfe og har spesialisert seg på merkevarebygging og identitet.

- Da det kom et tilbud på bordet kunne jeg ikke si nei. Jeg har savnet å jobbe i et egeneid byrå som gir den familiefølelsen, og det føler jeg at Los & Co har.

Daglig leder i Los & Co, Espen Haugen er godt fornøyd med sine nye ansettelser.

- Vi tar oss alltid god tid i rekrutteringsprosesser, for å sikre at vi får riktige folk inn på Skuret. Det er jeg sikker på at vi har klart denne gangen også, for dette er superfine folk, sier Haugen.