Det er duket for et lederskifte i mediebyrået Hensikt når Joakim Sand fremover skal fokusere fullt og helt på lederjobben i morselskapet Layer. Han overlater sjefsstolen til Sigurd Bakke Amundsen, som kommer fra en stilling som aktivitetssjef i Skiforeningen. Der har han vært i nesten syv år.

- Jeg har hatt utrolig lærerike år i Skiforeningen, og vet nå bedre enn noen gang; Det snør ikke spor! Jeg fortsetter som medlem, men nå er jeg veldig klar for å lede Hensikt og bidra til at eventyret fortsetter, sier Bakke Amundsen.

Før han tok på seg i jobben i Skiforeninen, jobbet den nye Hensikt-sjefen i mediebyrået OMD og Nettavisen.

- Det er på tide at Sigurd tar av seg anorakken og kommer seg tilbake til bransjen der han hører hjemme. Jeg vet at det er mange som har savnet han og vi er veldig fornøyde med at vi klarte å friste han til nettopp oss, sier avtroppende leder Joakim Sand.

Hensikt teller nå 30 ansatte fordelt på syv kontorer fra Tromsø i nord til Drammen i sør. Det er en del av kommunikasjons- og mediekonsernet Layer, som består av ytterligere 30 ansatte i selskapene Horn & Co, Stellar Consulting, Sail, Solution og Caulis.

- Hensikt har vokst fort og vært en utfordrer med alle opp- og nedsider. Alle i Hensikt har jobbet målrettet og hardt for å etablere et fagmiljø som er bredt nok til å hele tiden utfordre til vekst for eksisterende og nye kunder - uavhengig av størrelse i porteføljen vår, sier Sand.

- Nå skal selskapet over i en fase der drift, intern utvikling av ansatte og identitet blir mer sentralt, og vi ønsker å utfordre vesentlig mer på digitale rigger der markedsføring er et middel og ikke et mål. Målet er å forbedre den digitale kommunikasjonen og hele kundereisen - og som vi sier internt: Hensikt skal digitalisere Distrikts-Norge, fortsetter han.

Sigurd Bakke Amundsen tiltrer stillingen som byråleder fra 1. januar 2022.