Dette er en rolle Linda Vabø har hatt tidligere. Hun får nå det nordiske ansvaret, og blir Henrik Strømhaugs sjef.

- Jeg er veldig glad for å få Henrik på plass i denne stillingen. Han har en solid bakgrunn fra finans og analyse, en sterk interesse for både sport og underholdning, gode forhandlingsevner og et godt partnerskapshode. Han kommer til å tilføre teamet vårt masse, og vi gleder oss til å få ham om bord, sier Vabø i en pressemelding.

Henrik Strømhaug har jobbet i Discovery siden 2016, og har de siste to årene hatt stillingen som Commercial Operations Manager. Han har også vært leder for GOLFTV i Discovery Norge. 

- Vi befinner oss midt i en brytningstid, der framtiden for norsk og internasjonal TV skal meisles ut – samtidig som det hele tiden skjer nye og store ting både innen teknologi og eierskap. Det er rett og slett en uhyre spennende tid for TV-bransjen, og det å få være med og påvirke veien videre, det er veldig inspirerende. Det kribler etter å komme i gang, sier han.