Tidligere TV-sjef i mediebyrågruppen GroupM, Glenn Engebretsen, har forlatt byråbransjen til fordel for et selskap og mediekanal han kjenner godt, nemlig TV 2. Der får han tittelen Revenue Manager. Hans fulle tittel i GroupM har vært Broadcast Director.

- TV 2 har hele tiden jobbet med å tilpasse og utvikle sine produkter og det er en stor mulighet som jeg ydmykt blir med på å jobbe med fremover, sier Engebretsen.

Han har 14 år bak seg i GroupM, kun avbrutt av et tre år langt opphold i P4.

- Etter mange år med levende bilder og lyd i GroupM kom denne spennende muligheten opp, forklarer han.

Engebretsen tror den rivende utviklingen i markedet for levende bilder vil fortsette i årene som kommer.

- Nordmenn har justert hvordan og hvor vi ser levende bilder, og vi har gått fra ren en lineærdistribuert til en hybrid med digitaldistribuert konsum. Denne måten å endre konsumet har også endret hvordan annonsører har kjørt sine videokampanjer de siste årene. TV-mediet står sterkere enn noen gang før og vi skal utvikle oss videre i årene fremover på en rekke plattformer og med mange spennende produkter, sier Engebretsen.

Salgsdirektør Bjørn Gunnar Rosvoll i TV 2 ser frem til å jobbe tett med Glenn Engebretsen fremover.

- Vi er veldig fornøyd med å ha Glenn på plass i TV 2. Han er en som både vi og resten av bransjen kjenner godt fra før og vi ser frem til å ha med oss fremover. Som Revenue Manager vil Glenn få en sentral rolle i å kommersialisere alle våre produkter på tvers av plattformer.