Yngve Angelo er ansatt som senior medierådgiver i OMD, syv år etter at han sist jobbet i mediebyrået. Han går inn i teamet som jobber med Orkla i OMD.

- Etter en omfattende rekrutteringsrunde føles det veldig godt å ha fått Yngve på plass. For å være en god sparringspartner for en så stor og kompetent kunde som Orkla er vi nødt til å kontinuerlig utvikle oss og tilføre ressurser med høy kompetanse. Utover en solid erfaring fra mediebyråbransjen og et sterkt strategisk hode har Yngve tilbrakt verdifull tid på kundesiden, og dette er kompetanse vi allerede har nytt godt av. At han i tillegg er en utrolig likandes kar gjør at det er topp stemning i teamet, sier Business Director Joakim Sande i OMD.

Etter at han sluttet i OMD i 2014, har Yngve Angelo jobbet i Fresh Fitness og Sats, før han tok på seg jobben som markedssjef på The Well.

- Litt som en tenåring som flytter hjemmefra, følte også jeg et behov for å komme meg ut og se hva verden utenfor hadde å by på. Men, som tenåringer flest, så har jeg alltid kjent litt på en hjemlengsel – men vært litt for stolt til å ta opp telefonen. I årene ute har jeg til stadighet fått bekreftet at OMDs faglige kompetanse holder et skyhøyt nivå. Når det åpnet seg opp for en retur, i tillegg med muligheten til å få jobbe med noen av landets største merkevarer i Orkla, så var jeg ikke i tvil om at jeg ville hjem for å bli en del av denne ekstremt dyktige gjengen igjen, sier han.