Bruch med startet opp i 2016 av Try-kreatørene Simen Braathen og Markus Ivan Johansson og har gjennom koronaåret vokst fra fem til åtte ansatte. Selskapet har blant annet Red Bull, Orkla og SV på kundelisten.

Nå ser byrået etter en ny daglig leder ettersom Johansson ønsker å disponere tiden til andre arbeidsoppgaver i selskapet.

- Det er morsomt å drive for seg selv. Særlig når det går bra. Men etter fem år som kreatør, konsulent, vaktmester, IT-hjelp og daglig leder er det på tide å gi ledertrøya, eller rettere sagt blazeren, over til noen andre. Sånn at jeg kan konsentrere enda mer på å løse briefer, sier daglig leder Johansson.

I søket på ny byråleder infiltrerer Brunch i disse dager konkurrerende byråers kontorer med Snapchat-geofiltere. Try, Anorak, Trigger, Morgenstern, We Are Live, SMFB, Los & Co, Pol, Nord DDB og Anti har alle fått filtere i sammenheng med stuntet.

- Vi håper jo å friste noen mulige kandidater til å tenke at det er gøyere å være helt sjef for en sulten utfordrer, enn å bli altfor mett i stolen, forteller Braathen.

Geo-filteret til Try gikk live på lørdag, mens de resterende filterene går live mandag og tirsdag.

Se et utvalg av geo-filterene her:

Brunch snap-filter.jpg

Går bredt ut: Brunch tror deres nye byråleder kan befinne seg i de fleste reklamebyråer i Oslo-området.