Konsulenthuset Curamando fortsetter å vokse og har i løpet av pandemien hatt en ansattvekst på over åtti prosent i Norge - fra 17 til 31 ansatte.  Selskapet hjelper bedrifter med å bli «mer datadrevne i sine beslutninger og prosesser og har kunder som Norwegian, Schibsted, DNV, Sbanken, Circle K, Obos, Plan og Komplett på listen.

- Det å ansette 17 personer midt under en pandemi har selvsagt vært annerledes. Det har vært høyt fokus på at alle nyansatte opplever seg sett og som en del av kulturen, men det har selvsagt vært krevende både for de som har startet og de som jobbet her fra før, forteller administrerende direktør i Oslo, Tore Hundsnes.

De nye ansatte kommer fra et stort spenn av selskaper som Huawei, Google, Re:Media, Höegh, Fremtind, IKEA og Dagens Næringsliv. I tillegg har selskapet ansatt flere studenter fra skoler i Norge, Sverige og England og hentet inn en Head of People and Culture for å sikre ytterligere vekst.

- Når man er et relativt nytt selskap er man jo vant til å finne innovative løsninger. Vi har funnet våre løsninger for å lykkes med rekruttering, onboarding og kulturbygging innenfor de rammer som er gitt av myndighetene. Vi har gjennomført en internasjonal digital onboarding for første gang, satt i gang initiativer som utetennis og digitale konkurranser. Det har blitt mye fysiske og digitale turmøter, sier Hundsnes.

En av de nyansatte er Sara Gulbrandsen (28) som kommer fra IKEA.

- Jeg gleder meg til å jobbe med Curamandos brede kundebase. Her tror jeg det blir masse spennende å ta tak i, og ikke minst å lære. Det å ha en gjeng med fagsterke folk rundt meg for sparring og inspirasjon er noe jeg virkelig ser frem til, sier Gulbrandsen som går inn i en stilling som webanalytiker.

De øvrige nye Curamando’ene er Aisha Ilyas (25) og Senthoran Karunalingam (26) som kommer fra Handelshøyskolen BI, mens Galyna Ievdokymenko (27) kommer fra Dagens Næringsliv, Preben Duus Haanes (50) fra Google, Marius Grøstad (35) fra Reisegiganten, Martin Hertzman (31) fra Höegh LNG og Thea Christensen (27) fra Fremtind. De to siste er Fabian Eide (26) som har studert ved Göteborgs universitet og Cecilie Getz (35) fra Noroff.

Selv om antall ansatte fortsetter å øke lå omsetningen ganske flatt i 2020 sammenlignet med 2019. Hundenes sier Curamando har hatt en topplinjevekst på 70 prosent det siste året. Selskapet er deleid av ansatte, men fikk nylig også inn Altor-fondet, QNTM inn på eiersiden.

- Vi fortsetter å vokse i takt med markedsetterspørselen. Lokalene har vi nylig utvidet med en ekstra etasje, fordi vi forventer videre vekst. Vi er stolte av kunde- og ansattveksten vi har klart å skape det siste året og hvor bra det faktisk har gått i en slik tid, sier Hundsnes.

Les også: Tidligere SAS-topp skal bygge digitalt milliardselskap: - Vi skal ikke bli et nytt North Alliance