Det digitale design- og e-commerce-byrået Aino henter Julie Nord fra Heydays og Norge til en stilling som Account Director. Hun flytter over grensen til Göteborg og blir med i ledergruppen.

Nord er utdannet Art Director og kommer sist fra en rolle som Senior Project Manager hos Heydays i Oslo hvor hun har jobbet med kunder som Kindly, Unloc, Spoton og Kron. Før det jobbet hun som prosjektleder i Geelmuyden Kiese.

- Vi er selvfølgelig overlykkelige over å ha funnet hverandre. Julie er en av de mest talentfulle prosjektledere som finnes og har en unik opplevelse av både designprosesser, kundeforhold og forretningsutvikling. Hun vil spille en nøkkelrolle i selskapets fremgang og vil bety mye for oss og våre kunder i fremtiden, sier David Hellsing, grunnlegger av Aino.

Aino doblet omsetningen fra 3,5 millioner svenske kroner i 2019 til 7 millioner i 2020. De jobber med kunder som Forsman & Bodenfors, Nudie Jeans, All Blues og Emma S. 

- Aino har en spennende kundeportefølje og består av en gruppe utviklere og designere som er absolutt de beste innen sitt felt. David og jeg fant raskt tonen og kom etter flere samtaler i vår frem til hvordan vi kunne samarbeide om å bygge Aino videre - og det ble ganske snart klart for meg at dette var noe jeg ikke kunne si nei til, sier Julie Nord.

I tillegg til Julie Nord, har Aino ansatt Linnea Furhammar og Jesper Lundqvist.