HyperRedink ansetter innholdsrådgiverne Marielle Lyseggen og Liva Adéle Sparboe, performance-rådgiveren Sandra Follesø og prosjektleder Mari Vasaasen. Byrået teller nå 54 ansatte. 

- Nå er det arbeidstakers marked – og stor konkurranse om de beste. Vi er derfor ekstra stolte over å ha sikret oss disse kanalsterke tilskuddene, sier byråleder Henriette Leikanger i HyperRedink i en melding. 

Leikanger sier at hos Hyperredink jobber kreatørene og innholdsrådgiverne tett sammen for å skape helhetlige konsepter for kundene sine.

- Nå er vi i ferd med å gjøre en enda tydeligere dreining hvor vi skal styrke det kreative og strategiske ytterligere, samtidig som vi skal beholde den veldig sterke posisjonen vi allerede har på innhold. I forlengelsen av dette kommer vi derfor også til å hente flere sterke kreatører og strategiske rådgivere. Vi er sikre på at dette er den rette kompetansemiksen fremover, sier hun.

Prosjektleder Vasaasen, som ble ansatt i august, har de siste åtte årene jobbet som prosjektleder i Anorak og Atyp.

- HyperRedinks evne til å tenke helhetlig fra start til slutt imponerer meg, sier hun. 

Innholdsrådgiver Lyseggen hentes fra Fullstakk, der hun jobbet med sosiale medier som som digital spesialist. Hun sier at hun gleder seg til å jobbe i et kreativt byrå som satser tungt på innholdsmarkedsføring og kreativitet i digitale kanaler.

- Det blir spennende å starte på nye prosjekter sammen med dyktige kollegaer med lang fartstid i bransjen, sier Lyseggen. 

- Lekende lett å velge Hyperredink
Innholdsrådgiver Sparboe hentes fra Olav Thon Gruppen, der hun jobbet som innholdsspesialist for kjøpesentrene i Thon Eiendom sin portefølje. I HyperRedink er hun i gang med søkeordsanalyser og innholdsarbeid for flere kunder.

- Det har vært fullt kjør fra første dag og jeg er omringet av inspirerende og dyktige kollegaer som utvilsom kan faget sitt. Som tekstnerd er jeg veldig stolt over å være en del av denne gjengen. HyperRedink er ledende innen innholdsbransjen og har spennende planer for fremtiden, så det var lekende lett å velge dem, sier Sparboe.

Performance-rådgiver Follesø har bakgrunn fra A2N Digitalbyrå og MediaCom.

- Når man skaper innhold er det viktig å ha hver eneste kanal i bakhodet fra starten av prosessen. HyperRedink ser nytten av nettopp kanaltilpasning og er svært dyktige på dette. Jeg gleder meg til å bruke kunnskapen min til å bidra med å skape godt innhold fra første fase, sier Follesø.

Les også: Hyperredink danket ut fire byråer - skal lage ny kampanje for LDO