Profil- og innholdsbyrået Egmont People har ansatt Brede Finne som ny utviklingsprodusent. Han kommer fra en stilling som Creative Producer i VG, og har tidligere jobbet med utvikling og produksjon i større produksjonsselskaper.

- Jeg har lenge fulgt med på utviklingen i Egmont People og sett hvordan deres distribusjonsmiks og kreative produksjonsmiljø gir dem en unik posisjon i det norske markedet. Jeg gleder meg til å bli del av denne sterke innovasjonskulturen og fagmiljøet, sier Finne. 

Egmont Peoples produksjonsmiljø har på to år vokst til å telle 15 personer som jobber med strategi, distribusjon, utvikling og produksjon av digitale konsepter for annonsører.

- Det siste året har vært en utrolig spennende prosess. I tillegg til å levere store strategiske kampanjer, er vi i produksjon på egenutviklet serieformat for TV 2, podcaster og har flere spennende prosesser på gang hos TV- og strømmeselskaper, sier Lise Rønneberg, som leder produksjons- og utviklingsmiljøet i byrået.

- Vi gleder oss over å få Brede i teamet. Han har nøyaktig den kompetansen vi trenger for å øke satsingen på engasjerende serieformater. Brede vil skli rett inn i familien vår av dedikerte historiefortellere, som alltid er på jakt etter fortellingene som engasjerer, provoserer og underholder målgruppen.   

Egmont People er en del av Story House Egmont  og har siden oppstart i 2016 hatt en omsetningsvekst fra null til 70 millioner kroner. Byrået teller i dag 35 ansatte.

- Vi er utrolig stolte av det vi har skapt til nå og stiller sterkere enn noen gang mot kunder og profiler med våre spesialistteam, sier daglig leder Annette Aas Johansen.