Magnus Ljung Zethelius er ansatt som Director of Agencies i Story House Egmont. Der erstatter han Erik Norberg, som tidligere i år ble administrerende direktør i Schibsted Marketplaces Denmark.

Ljung Zethelius kommer fra en jobb som strategisk rådgiver i eget konsulentfirma. Han har tidligere hatt ansvar for strategi og forretningsutvikling hos Bonava og European Directories. 

- Jeg er glad for å være en del av Story House Egmont, og ha ansvaret for byråvirksomheten. Story House Egmont har lykkes med å utvide kjernevirksomheten gjennom strategiske investeringer i tilstøtende segmenter, og har en gode utsikter til å fremme veksten ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe med alle selskapene i porteføljen, og til å videreutvikle byråvirksomheten, sier Magnus Ljung Zethelius i en pressemelding.

Byråporteføljen han får ansvaret for inkluderer blant annet Markedspartner og Core Content i Norge, KAN, Ingager og Klintberg/Nihlen i Sverige, samt s360 i Danmark.

- Vi har store vekstambisjoner på byråområdet. Vi bil blant annet vil være førende innenfor performance marketing og den strategiske rådgivningen knyttet til dette. Jeg er svært glad for at vi har lykkes med å ansette Magnus, ettersom vi forventer større vekst og flere oppkjøp. Sammen med kolleger i våre medieselskaper vil han jobbe tett med selskapene i byråporteføljen vår, og ha en aktiv rolle i styrene, sier Torsten Bjerre Rasmussen, administrerende direktør i Story House Egmont.