Trigger har ansatt Anna Kvarberg Ekre (29) fra Care og Helene Røang Simonsen (31) fra Splay One. Samtidig har Kine Paulsen Austerslått (22) fått fast stilling etter praksisperiode. 

Anna Kvarberg Ekre blir ny rådgiver. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og har erfaring fra blant annet NRK og flere lokal- og regionalaviser, men kommer sist fra jobben som presseansvarlig i Care.

- Jeg vil være med der det skjer og ønsker meg faglige utfordringer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og jobbe i et kreativt miljø med en spennende kundeportefølje. Trigger scorer høyt når det gjelder gode verdier og dyktige folk, sier hun.

- Når man jobber med PR er det en klar fordel med pågangsmot og evne til å vinkle, legge til rette for, og skape interesse for en sak. Her mener jeg mye av mine styrker ligger, og det er alltid gøy å være med å sette dagsorden.

Helene Røang Simonsen er ansatt som prosjektleder i Trigger. Hun kommer fra en stilling som prosjektleder i Splay One, og har lang erfaring som koordinator og produksjonsleder i TV- og sceneproduksjon, fra blant annet Feelgood TV. Røang Simonsen jobbet sist som prosjektleder i Splay One.

- Trigger har en sterk posisjon med en stor og interessant portefølje. Det at Trigger i tillegg er Miljøfyrtårn er for meg en stor motivasjonsfaktor i seg selv. Min fartstid og erfaring i TV-bransjen har gitt meg god innsikt i og forståelse for aspektene ved produksjon og historiefortelling. I Trigger vet jeg at jeg får jobbe med samfunnsengasjerte kunder og meningsfylte prosjekter, i team med ekstremt dyktige folk – og dét er jeg ordentlig stolt av og gira over, sier Helene Røang Simonsen. 

Kine Paulsen Austerslått har tidligere hatt både praksisperiode og engasjement i Trigger. Hun har bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som kampanjekoordinator i Nordic Screens ved siden av studiene. Paulsen Austerslått kom tilbake til Trigger i 2020, og har nå takket ja til fast stilling i byrået.

- Trigger får skylda for at jeg valgte å studere PR og kommunikasjon. Jeg fikk eksamensoppgave om Triggers kampanje for Plan Norge, Stopp Bryllupet, på videregående. Da tenkte jeg at dette er noe jeg vil jobbe med. Praksisperioden i fjor gav mersmak, og det å bli tilbudt fast jobb i Trigger er en drøm som går i oppfyllelse. Her får jeg lov til å vokse og utvikle meg, og jeg har fått tillit fra første dag. Menneskene som jobber her er så flinke at det nesten er overveldende, sier Kine Paulsen Austerslått.