- Ingenting gleder oss mer enn å kunne ønske nye og dyktige kolleger velkommen til oss. Ekstra gledelig er det alltid når tidligere kolleger ønsker å returnere - da tar vi imot de med åpne armer, sier Christian Espeseth, administrerende direktør i Red Dentsu X.

Medie- og kommunikasjonsbyrået forteller at det er den økte arbeidsmengden som bakgrunnen for nyansettelsene. Byrået har fått blant annet Sonans, Byggmakker og Bjørknes høyskole ned på kundeblokka i løpet av 2021.

Cathrine Hofland returnerer til i byrået, denne gangen i stillingen som leder for betalte medier etter å ha vært head of media i Nucleus. I stillingen skal hun ha ansvaret for teamet som håndterer søk og sosiale medier.

- Pandemien har ført til at både volum og konkurranse har økt kraftig innen betalt søk og sosiale medier. Derfor er det ekstremt viktig for våre kunder å ha gode strategier på plass. Med Cathrine som leder for disse fagområdene vil vi sikre den høyeste kvalitet i leveransene fra våre team. Vi gleder oss til å feire gode resultater med våre kunder i tiden som kommer sier Thomas Faye Willoch, Managing Director Performance i Red Dentsu X.

Lindis Abrahamsen kommer fra stillingen som digital rådgiver i Hensikt. I hennes første periode i Red Dentsu X var hun Ad Operations manager, men kommer nå tilbake som i en senior stilling som digital lead.

- Lindis er en stjerne innenfor det digitale, og vi var svært fornøyde når hun ønsket å komme hjem igjen til Red Dentsu X. I sin nye stilling som digital lead vil hun sikre at våre kunder alltid ligger i front innenfor bruk av digitale kanaler for å nå sine forretningsmål sier Adrien Bjornskau, leder for media.