Vetle Nielsen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NRK. Han kommer fra Scjærven Reklamebyrå, hvor han har vært innholdsprodusent. 

- Dette er rett og slett en drømmejobb. Jeg kunne ikke si nei til å jobbe med kommunikasjon i landets viktigste medieinstitusjon. Nå gleder jeg meg stort til å lære av dyktige kolleger, utfordre der jeg kan og bidra til å løfte NRKs kommunikasjonsarbeid, sier Nielsen i en pressemelding.

Nielsen har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Nordland og en bachelor i PR og markedskommunikasjon fra BI. Han har tidligere jobbet i kommunikasjonsavdelingen i Discovery og har også jobbet som journalist.

I NRK skal Nielsen jobbe kommunikasjon både internt i NRK og ut mot presse og publikum. Det var 142 søkere til stillingen.

- Vi søkte etter en dyktig, kreativ og nytenkende kommunikasjonsrådgiver og det har vi fått i Vetle. Med sin bakgrunn som innholdsprodusent i Schjærven er jeg sikker på at Vetle vil tilføre oss mye nytt og også styrke oss på digital kommunikasjon, sier Katrine Smedbråten Andresen, leder for PR og publikum i NRK.