Etter 12 år i kleskjeden H&M har Vibeke Holann funnet seg en ny jobb å gå til, og det blir som leder for markeds- og digitalavdelingen i Bjørklund.

- Jeg har gledet meg til å starte som leder for marked og digital i Bjørklund. Bjørklund er som kjent Norges største klokke- og smykkekjede og har bygd opp et stort nettverk av butikker ved siden av en stor nettbutikk. Jeg ser frem til å være med å utvikle merkevaren og det digitale videre i Bjørklund, sier Holann.

 Det var i mars at Kampanje kunne avsløre at kleskjeden Hennes & Mauritz’ (H&M) besluttet å flytte PR- og markedsavdelingen fra Norge til Sverige. Det medførte en kraftig nedbemanning på norgeskontoret, der hele åtte av ti stillinger forsvant. En av dem som kastet kortene den gang var leder av markedsavdelingen i Norge, som også omfatter Island, Vibeke Holann.

- Da vi fikk beskjed var det selvsagt trist for de berørte, men dette er en del av endringsarbeidet i selskapet i forhold til strategien fremover. Samtidig ble det ikke riktig for meg å være med videre da min rolle ikke videreføres lokalt. Jeg slutter derfor i H&M Norge og Island til sommeren, sa markedssjef for Norge og Island i H&M, Vibeke Holann, til Kampanje den gang.

Selv om Holann hadde vært lenge i H&M hadde hun også flere år bak seg på mediesiden hos blant annet Aller og Dagbladet.

Les også: Vibeke Holann slutter i H&M etter 12 år: - Har hatt en meget morsom og utfordrende jobb