Channel Factory jobber med markedsføringsteknologi og programmatisk salg av YouTube-reklame. Selskapet etablerte seg i Norge i januar i år med ansettelsen av tidligere markeds- og analysedirektør i Bauer Media, Bjarte Øgrey, som landssjef og salgsdirektør.

- Ifølge Den Store Annonsørrapporten fra ANFO, er over halvparten av norske annonsører bekymret for at reklamen havner sammen med upassende innhold. Ved å samarbeide med Channel Factory sikrer annonsører at de får vist budskapet sitt i trygg og relevant kontekst på YouTube, framholder Øgrey.

Nå utvider han det norske kontoret med Anette Heier White som Business Development Manager. Hun kommer sist fra Bauer Media hvor hun har jobbet med innsikt og kommunikasjon.

- Anette har en faglig tyngde som få matcher. Hun nyter stor respekt i markedet og er en særs dyktig kommunikatør. Fremover vil vår felles oppgave være å synliggjøre viktigheten av brand safety og brand suitability for norske annonsører. Med Anette på laget er vi sikret at Channel Factory får vist hva vi kan bidra med på dette fagfeltet, sier Bjarte Øgrey.

Anette Heier White har mange års erfaring innen analyse og innsikt, kommunikasjon og salg i mediebransjen.

- Channel Factory har utviklet en imponerende løsning for annonsører, som sikrer riktig innhold, kontekst og målgrupper på YouTube. Jeg ser frem til å gjøre norske annonsører godt kjent med de mulighetene og fordelene som Channel Factory tilbyr. Innsikt og effektstudier vil spille en viktig rolle i kommunikasjonsjobben vi skal gjøre i Norge. Gjennom kunnskapsdeling håper jeg Channel Factory får være en viktig stemme i debatten rundt brand safety og suitability, sier hun.