Mads Dokka Blybakken begynner i stillingen som kommunikasjonssjef i Foodora Norge. Han går dermed fra stillingen som pressesjef i NHO og foreningen for teknologi- og kunnskapsbedrifter, Abelia. Fra før har Blybakken fire års erfaring som konsulent i Gambit Hill + Knowlton Strategies.

- Mads har en bred tilnærming til kommunikasjonsfaget og en politisk teft som jeg gleder meg til å få om bord. Som teknologiselskap i vekst er det en klar styrke at han forstår hvordan forretningsmodeller som vår fungerer, sier Lise Prydz Aarstrand, Head of Marketing i Foodora.

I teknologiselskapet og hjemleveringstjenesten skal han lede arbeidet med «å lage og innføre en helt ny kommunikasjonsstrategi for selskapet». I en melding heter det at Foodora er i stor vekst og vokste 140 prosent fra 2019 til 2020 og ligger godt an til å levere solid vekst også i 2021.

- Det er klart jeg gleder meg til dette. Det er et utrolig spennende tidspunkt for Foodora akkurat nå. Her møter plattformmodellen den norske modellen, nye og gamle forretningsmodeller møtes samtidig som alt fra handlevaner til politiske mønstre står i et skifte. Å få stå midt i det smørøyet er en luksus som er få forunt, sier Blybakken.

Blybakken starter i stillingen 1. september og får formelt tittelen Senior PR and Communications Manager.