Lise Lillevold får ansvaret for salg og utvikling av relasjoner med mediebyråer og annonsører hos Bauer Media når hun tiltrer i stillingen som ny salgssjef.  Hun har tidligere jobbet både i Egmont og Schibsted. 

- Vi er glade for at Lise starter hos oss i Bauer Media. Lise har lang erfaring med mediesalg fra flere store mediehus og sist fra gründerbedrifter innen logistikk og kontorutleie, sier Jim Receveur, daglig leder i Bauer Media Norge.

Bauer Media Audio er en av Europas største, kommersielle radiokringkaster og i Norge står selskapet bak 32 radiokanaler, deriblant radiokanalene Radio Norge, Radio 1 og Radio Rock, i tillegg til et nettverk av podkaster.

Les også: «Tidenes snuoperasjon» i Radio Norge – Kuttet kostnader for over 30 millioner kroner

- Lise vil sammen med vårt salgsteam arbeide for å hjelpe flere av Norges suksessrike selskaper til å oppdage styrken som ligger i radio og lyd-annonsering i et stadig mer fragmentert medielandskap, fortsetter Receveur.

Hovedpersonen selv hadde samme stillingstittel i leverringstjenesten Porter og ser nå frem til å begynne å arbeide med lyd i form av radio og podkaster.

- Jeg mener lyd er en utrolig spennende og effektiv medieplattform, og med radio som en av Norges største dekningsmedium kombinert med podkast gir Bauer Media sine annonsører muligheten til å forsterke sine kampanjer både demografisk og geografisk, sier Lise Lillevold, påtroppende salgssjef i Bauer Media.

- Podkast har vært blant de sterkeste medietrendene de siste årene, og den digitale lytting er på full fart fremover, legger Lillevold til.

Les også: Radiosjef tror flere vil tape penger på kjendisjakten I podkast-markedet: - Dårlig business