Benjamin Rodgers er ny designer og Vibeke Wiedswang er ny prosjektleder i reklamebyrået Pol.

- Det er travle tider i Pol, og vi er veldig glade for å få to så dyktige og hyggelige mennesker inn i byrået. Vibeke er i våre øyne en av Norges beste og mest erfarne prosjektledere. Hun har vært på ønskelisten vår i flere år, og nå var timingen heldigvis perfekt, sier Pol-sjef Petter Bryde.

Wiedswang kommer fra SMFB, der hun har vært i nesten 15 år.

- Jeg har ikke vært den som har flyttet på meg veldig ofte, men Pol føles virkelig som det rette stedet for meg nå. Det var selvfølgelig litt vemodig å forlate det jeg har vært med på å bygge opp sammen med fantastiske kollegaer og kunder i snart 15 år i SMFB, men jeg vil ta med meg mange gode minner og erfaringer videre. Pol er et av Norges beste kreative miljøer, med spennende og givende oppdragsgivere, og veldig dedikerte og hyggelige ansatte. Jeg føler meg hjemme allerede, og gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

Benjamin Rodgers kommer fra The Oslo Company.

- Benjamin er en svært dyktig designer og formgiver, som utvilsomt vil bidra til at sluttproduktet vårt holder høyt nivå. Benjamin har allerede vært på plass noen måneder, sier Bryde.

- Jeg er veldig glad for å bli med på laget i Pol. Jeg har funnet meg godt til rette i løpet av de siste to månedene og har allerede fått mulighet til å jobbe med et bredt spekter av kunder. Pol er en veldig levende arbeidsplass. Det er et flott sted å utvikle meg selv og vokse profesjonelt, sier Rodgers.