Fuse leverer kommersielle tjenester til annonsører og rettighetshavere med fokus på sport, underholdning og kultur. Den norske delen av selskapet ble startet i 2019, og man ser nå at pandemien har aksellerert utviklingen og endringene i bransjen, både i Norge og i utlandet.

- I en tid hvor sponsormarkedet og kommersielle partnerskap er i kraftig utvikling, og hvor alle involverte parter må forholde seg til endringer i medielandskap og forventninger fra sine kommersielle partnere, ser vi et tydelig behov for vår rådgivning og ekspertise, sier Fuse-sjefen Marius Ramdahl.

Jens Hveem og Pål Jakobsen har over 30 års erfaring fra den norske sports- og kulturbransjen og blir nå en del av Fuse. Dette kombinert med digital kompetanse og erfaring hos rådgiveren Sindre Johansen som er ansatt fra Phd. Snart kommer det ytterligere en prosjektleder inn dørene hos Fuse.

Jens Hveem skal ha ansvar for sport, underholdning og kultur. Han har lang fartstid i TV 2 hvor han hadde ansvaret for kommersialisering av mediehusets sportsrettigheter. Han kom sist fra jobben som kommersiell leder i Lund Gruppen, hvor han hadde det kommersielle ansvaret for festivaler og familieparker.

- Jeg har fulgt Fuse siden starten og har i tidligere roller jobbet med dem fra andre siden av bordet. Det var spesielt interessant å se hvor godt de utfylte våre egne oppgaver, ikke minst hvordan man kan utnytte de digitale kanalene på nye og bedre måter. For meg er det ekstra spennende at Fuse nå vil satse enda mer på sport, og jeg er trygg på at jeg kan bidra positivt med min kunnskap fra TV 2 og mitt nettverk fra idretten, sier Hveem.

Pål Jakobsen kommer til jobben som rådgiver i Fuse med erfaring som gründer av egne prosjekter, som blant Nordic Music Awards, Omkampen Norge 98 vs Brasil 98 og Drive in Live på Lillestrøm. Sistnevnte var Nordens første drive in konsertscene som ble arrangert kort tid etter pandemien brøt ut i 2020, og er et arbeid som har gitt Jakobsen to gull under årets Sponsor- og Eventpris.

Han har også bakgrunn som leder for event i Egmont, og fra Brand Experience teamet i SAS, hvor de også høstet priser for prosjektet House of Scandinavia.

- Jeg har fulgt Fuse i mange år. Fra starten i UK til nå hvor de har etablert seg som den ledende aktøren i Europa. Jeg så selv Dua Lipa opptre live før Champions League finalen for noen år tilbake, et veldig godt eksempel på Fuse sin evne til å skape unike opplevelser og merverdi for både annonsøren Pepsi, rettighetshaver UEFA, publikum på stadion og TV-seerne. Jeg er veldig glad for å få lov til å være med på å utvikle Fuse videre i Norge, og ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse sier Jakobsen.