Halvor Hauge vender tilbake til We Are Live og får følge av det nye bekjentskapet Martin Hoff Pedersen inn døra.

- Vi ønsker oss alltid folk med store ambisjoner, solid fagkunnskap i bånn, god intuisjon og løpesko i ranselen, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

- Disse ansettelsene gjør vi for å øke kapasiteten og vinne kunder innenfor telekom, bank/forsikring og reiseliv, legger daglig leder Christoffer Stenholt til.

Halvor Hauge har tilbragt de siste to årene i teknologiselskapet Simployer. Han har tidligere jobbet i We Are Live og har også vært ti år i Tine, blant annet som merkevaresjef for Norvegia, Jarlsberg og Tine brunost.

- Jeg er veldig glad for å gjøre comeback i WAL nå, det føles som å komme hjem. For to år siden flyttet jeg med familien til Fredrikstad av familiære grunner, og jeg fikk jobb i tech-selskapet Simployer i Sarpsborg. I den nye hverdagen med hybridkontor og heldigital arbeidshverdag åpnet det seg opp muligheten for å gjøre comeback i WAL samtidig som jeg bor i Fredrikstad og lever småbarnslivet der, sier han.

- Jeg lærte mye i Simployer om B2B og inbound marketing, og jeg tar med meg denne erfaringen tilbake til WAL. Min opplevelse etter mitt comeback er at WAL er blitt enda mer etablerte og strukturerte, har vokst i antall ansatte og kunder, samtidig som DNA-et er inntakt med å tenke utenfor boksen og bruke kreativitet for å bryte støymuren.

Martin Hoff Pedersen kommer til We Are Live fra en stilling som rådgiver i Gambit H+K, hvor han har vært de siste fire årene.

- Det er fantastisk å begynne et sted som kombinerer strategi og kreativitet på måten som WAL gjør. Det tok ikke lang tid før jeg var overbevist om at dette er et sted jeg kan utvikle meg videre som rådgiver og skape merverdi for noen av markedets mest spennende kunder. Etter å ha gått gradene i Gambit de siste fem årene var det rett og slett noe med dette WAL-toget som gjorde det vanskelig å stå igjen på perrongen, sier han.