Try Råd har ansatt Christina Odéen som ny seniorrådgiver. Det skriver byrået i en pressemelding, der de forteller at hun får hovedansvaret for satsingen på B2B-kommunikasjon, i tillegg til at hun skal videreutvikle og forsterke samarbeidet mellom Crayon og Try.

Odéen kommer fra jobben som Director Alliances Marketing i teknologiselskapet Crayon Group. 

- Vi er stolte og glade over at Christina skal til Try Råd. Vi kjenner henne godt som en kompetent, krevende kunde fra vårt samarbeid over flere år med Crayon - et av de ledende, globale IT-selskapene i Norge. Christina er levende opptatt av strategisk kommunikasjon og markedsføring, har tung kundeerfaring fra et globalt IT-selskap og har et unikt nettverk blant ledende globale leverandører som Microsoft, AWS, Adobe og Workplace from Facebook, sier Torgeir Micaelsen, seniorrådgiver og partner i TRY Råd. 

Odéen har tidligere ledet SMB-markedsføringingsteamet i Microsoft Norge og jobbet som salg- og markedsrådgiver for partnere til Microsoft i Vest-Europa.   

- Etter mange års arbeid på innsiden av teknologileverandører, ville jeg nå ta steget til byrå. Etter å ha samarbeidet med Try de siste tre årene, blant annet gjennom utvikling av ny visuell identitet og en rekke små og store B2B-kampanjer, var jeg ikke i tvil: Hvis jeg skulle ta steget til byrå, var det Try jeg ville jobbe hos og utfordre meg videre. Samtidig var det et krevende valg, fordi Crayon er et fantastisk selskap å jobbe i. Heldigvis skal jeg fortsatt ha mye med Crayon å gjøre, men nå som seniorrådgiver i Try, sier Odéen.