Try Bergen har startet oppbyggingen av sitt kontor på Vestlandet. Siste kvinne inn er Siri Nilsen Ahmer som kommer fra Avisa Oslo. 

- Siri blir helt sentral i det kreative og strategiske fagmiljøet vi nå bygger i Bergen, sier leder i Try Bergen, Synnøve Vindheim Svardal, i en pressemelding.

Siri Nilsen Ahmer forlater journalistikken til fordel for en jobb som innholdsprodusent i Try Bergen.

- Try jobber på tvers av fagmiljøer med noen av Norges største merkevarer. Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende jobb i denne bransjen, så det er veldig stas å få være med på laget og være med å bygge opp i Bergen, sier Nilsen Ahmer.

- Siri har en kombinasjon av erfaringer som er perfekt for oss. Med erfaring fra VGs ung-satsinger, forbrukerjournalistikk i Aftenposten og med programmene Matkontrollen og Helsekontrollen i Mastiff, blir hun en verdifull ressurs for kundene våre, sier Svardal.